tisdag 29 mars 2016

Souht Rainbows Generation

                    South Rainbows Generation

Srg, detta är min fina klubb som jag har haft med mig nästan ända sedan jag blev sr. Vi har nu för tiden oftast ca 45-50 medlemmar. Vi har klubboutfit och klubbhäst (för mer info om dem  eller om du vill gå med, besök vår klubbblogg: srgblogg.weebly.com). Under vissa event använder vi skype men oftast skriver vi i chatten. Delägaren i denna klubb är Amaranta Gladehill (Ammy). Vi har just nu bara två ridlärare: Delilah Mouswright (Dell eller Danni) och Arina Bloulee, är du med i SRG och vill bli ridlärare då kan du också besök bloggen. I denna klubb brukar vi göra så att ridlärarena eller klubbledarna kan du breva migom ett event du vill hålla.
När du börjar i SRG får di välja på att vara novis, stallflicka, medlem eller elev, när du har varit inne och varit aktiv ett par gånger får du bli erfaren ryttare och när du har kommit på ett event blir du mästare. Som tidigare nämt kan du som mästare ansöka till att bli ridlärare.

Jag♥

Hej och välkommen till min blogg♥

Jag heter Evangeline Kittenhurricene i star stable och detta är min blogg där du bland annat får följa med min klubb South Rainbows Generation och mig  Mitt smeknamn på sso är Evve och jag är i lvl 18, snart 19. Jag är 12 år och har spelat sso sedan hösten 2015, jag är också stolt ägare till 15 fina hästar ("se mitt stall") jag har låst upp alla områden som fins i spelet än så länge. Men jag jag har inte helt slut på uppdrag än.