fredag 27 januari 2017

Mitt sso-liv

Hejsan!
Idag hade jag tänkt gå igenom heeela mitt sso-liv, och de kan ta en stund så varför inte köra igång med detsamma?!

Allt började irl med att min skola la ned. Det var en friskola så den fick inget som hälst stöd från kommunen så den gick helt enkelt i konkurs. Jag tyckte verkligen om den här skolan och blev väldigt ledsen när beskedet kom, alla blev väldigt ledsna. Det kanske inte var så konstigt eftersom att jag hade gått i den skolan ända sedan jag började i förskoleklassen.
När jag bytte skola kom några få vänner med, Ammy var en av dem men hon hamnade i en annan klass. Det var bara en tjej från min gamla skola som hamnade där. Hon heter Alva (på sso) men jag hade inte varit vän med henne över huvud taget fast än vi hade gått i samma klass i över 4 år. Men när vi hamnade i den här skolan så började vi vara tillsammans, båda för att det var den ända som vi kände lite och för vårat gemensamma intresse för hästar, för alla andra framstod det som om vi var bästa vänner.
En rast i början på feman så frågade jag Alva vad hon spelade för spel. På den tiden spelade jag typ bara Minecraft men hon sa att hon spelade ett spel som hette star stable. Det lät ungefär som ett annat spel jag hade spelat, Pennygirl spelet. Jag tyckte rätt mycket om Pennygirl spelet förutom att det laggade så otroligt mycket. Efter några dagar testade jag star stable och hittde inte ens i Moorlandstallet xD. Jag spelade lite grann men en dag kom Alva hem till mig och hjälpte mig lite grann xP hon var inte heller star rider men hade spelat ett tag bara lite då och då. Jag tyckte star stable var jätteroligt och ville gärna bli sr. Jag sparade till lt hela hösten och i början på vintern blev jag sr lt. Under tiden visade jag Ammy sso som också tyckte om det men ville inte bli sr för att det var så dyrt, men när jag blev sr kunde hon inte låta bli utan blev det med. Alva blev också sr efter ett tag. Efter några veckor, eller kanske några månader skapade jag srg. Det var nog rätt dumt av mig, jag visste ingen ting om klubblivet, jag hade bara varit med i en klubb innan, jag kommer inte ihåg namnet på den just för att den var så dålig! Ingen pratade någonsin och det fanns aldrig någon ting på veckoplaneringen förutom på fredagen där det stod "hoppas du får äta något gott typ pizza" Ja, det där hjälpte mig ju inte riktigt inför mi  egen klubb. Men klubben jag gjorde var egentligen inte för allmänheten utan bara för mina irlkompisar Alva och Ammy. Men det var väldigt sällan alla var med, någon bugg gjorde att Alva lämmnade och Ammy ville skapa en egen klubb. Till slut lovade Ammy att gå med om jag bjöd in andra, jag var redan ganska trött på klubben som den var så jag gick med på det. Det var så srg började, tack Ammy för at du hjälpte mig med srg, jag visste ingen ting om en bra klubb innan men du hjälpte mig att göra den till det den är nu! Jag jobbade på klubben i ett halvår ungefär och Ammy lämmnade lite då och då och gjorde en egen klubb. Men på sommarlovet hade jag väldigt mycket för mig så klubben tog en paus men nu, under jullovet blev vi aktiva igen, dubbelt så altova som innan sommarlovet!
 Ja, detta var mitt sso-liv, men det är absolut inte slut än! Jag ser verkligen fram mot alla roligheter jag komer få vara med om med srg och resten av sso!